Fr.o.m september 2015 har vi nöjet att presentera oss som EUROMASTER FordonsVerkstad. Vi har genom åren haft ett nära samarbete och använt oss av Euromaster som leverantör av däck och fälg. Som ett naturligt steg i vår utveckling och strävan framåt har vi känt att detta är rätt väg att gå.

Om Euromaster

en bild

VILKA ÄR VI

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

Affärsidé

en bild

EUROMASTERS AFFÄRSIDÈ

”Vi ska med välutbildad personal och moderna verkstäder, erbjuda marknadens bästa service inom hela vårt verksamhetsområde. Vi ska med ett brett och djupt sortiment i alla prislägen, alltid erbjuda den för kunden bästa lösningen.
En nöjd kund är framtiden!”